V75 Tips Mantorp 22/8

Jackpott omgång igen...Som vanligt blir det bra betalt för även lite småenkla rader så här gäller det att sätta den.
Öppna lopp och hyfsad utdelning att vänta, och mina drag känns stekheta!

Spiken

V75-3

7 Arras
är en hedershäst som alltid gör sitt. Svårt spår nu men Paul November spetsar först och sen övertar Arras smidigt. Formen är lite diffus men i detta gäng ska det räcka långt. Sju starter, sju segrar på Mantorp i karriären.
På lördag kommer den åttonde...


Vinner på Mantorp igen?


Chansspiken

V75-6

5 Sir Remington
har äntligen fått ett bra läge nu. Var blek näst sist på Årjäng men klart bättre på Valla sist.
Finns stor chans till att få överta spets tidigt här också från Tom Raider och vem ska slå Sir sen??

Korsdraget

V75-1

8 Whiskey Hornline
har fått ett skitspår denna veckan också. Men form och fart finns!
Nu är det ett halvvarv längre än senast och då kan han komma in i matchen om tempot hålls uppe.
Han är bättre än många tror och given på lappen.

Lycka till!!

V75 Tips Färjestad 15/8

Toppfina lopp på Färjestad denna helg med E3 finalen som grädde på moset. Omgången känns lätt ut på förhand med ett par riktigt stora favoriter. Men det kan bli bra utdelning ändå om det skräller lite runt omkring. Vi kör!


Spiken

V75-34 Global Glide verkar ha en skräddarsydd uppgift här i en tunn gulddivision. Tidig ledning och vem ska upp och trycka sen? Värsta hotet 6 Acclaim kan inte göra så mycket själv i loppen och får nog nöja sig med andra priset här. Åke i spets och sen resten på innerspår bakom i minst ett varv! Stenklart!

Chansspiken

V75-2

1 Ladys Photo
har toppform och ett smaskigt läge. Håller hon spetsen blir det inte lätt att plocka ner henne sen. 2 Airborn Tooma kan också öppna men nöjer sig med rygg ledaren? Ladys Photo kan vara en kul spik till 4-5 ggr!

Skrällen

V75-4

10 Spangimutten
är en kapabel men knepig herre. Har tagit två V75 segrar och båda är på Färjestad....
Favoriten 8 Stamping har varit stabil på slutet men är inte helt pålitlig och gör han bort sig kan det skrälla här. Spangimutten är bara streckad på 6 % just nu och det kittlar lite! Klart streckvärd!

Tänk på att:

5 Hobbe Skift i V75-5 är klart bästa hästen. Klarar han starten och får aktionen att stämma har han fart som räcker och blir över i denna klass! Men det finns ett par men...


Håller Kebbas nerver i starten imorgon??


3 Skully Gully antagligen bara vinner V75-1. Men skulle 4 Fratanity Party ta spets är nog 6 Leffe Blanche snabbt framme för att överta. Och svarar sen favoriten?? En luring i så fall och detta öppnar då öpp loppet rejält!

5 Minos Vang hoppar lite väl mycket för att kännas säker. 2 Man On The Moon var heroisk sist och nu blir det spets? Eller håller Einar Celeber upp innerspåret? Kan öppna bra från detta läget, höll spets på Åby därifrån för några månader sen och vann lätt då.

6 Red Hot Dynamite åkte dit i försöket sist men var inte dålig. Denna gång ser Jorma till att det inte blir en speeduppgörelse och då krossar han motståndet? En blivande superhäst i mona ögon!!

Systemförslag 864 rader/432 kr

1. 3-4-6-11 (2-8)
2. 1 (8-2)
3. 4 (6-3)
4. 2-4-5-8-9-10 (3-7)
5. 1-3-4-5-7-9 (11-2)
6. 6 (2-1)
7. 1-2-3-5-6-10 (4-8)

Lycka Till!

RSS 2.0