V75 Tips Hagmyren 25/7

Halloj!

Snart dags för en ny omgång V75. Ska försöka guida er till 7 rätt även denna vecka. Ibland har man ingen jättekänsla för någon och ibland har man det. Denna vecka så känns det som det sistnämda........
Så jag hoppas kunna bjuda på ett par vinnare i jakten på dom stora pengarna!

Häng med!

Spiken

V75-6

4 Juan Carlos har varit toppbra på slutet. Hoppade i starten sist men reparerade mycket bra och hade inte förlorat felfri. Denna gång luktar det spets och sen är det slut. Bara att hoppas 6 Power Nap blir favorit på strecken, gör ju inget...
Stenklart!

Chansspiken

V75-5

2 Vinnalt Herkule
är en riktigt vass spetshäst. Sist på Halmstad kunde han inte svara Indigo Brolines speedryck mot tät varvet kvar och därmed försvann segerchansen. Sämre motstånd på lördag och i spets har jag svårt att se honom förlora faktiskt. I ett lopp som blir jämnstreckat känns detta som en rolig spik!

Luringen

V75-3

6 Harmonic Silvio
är en startraket so möter lite enklare motstånd ån vanligt. I en väldigt klen gulddivision tror jag han kan leda från start till mål om han laddas första biten. Inte streckad över 8 % just nu (kommer nog gå upp lite) och känns given på kupongen.

Lycka Till!!Berghklar??

V75 Tips 18/7 Axevalla

Jackpot för sjunde veckan i rad och skam den som ger sig! En omgång so ser sjukt svår ut på förhand och här gäller det att hitta spikarna och sen gardera rätt.

Hoppas ni tog rygg på King Of Kings på Halmstad, 9 ggr pengarna och bara 13 % satt fint!

Häng med!

Spiken

V75-4

7 Humble Broline gjorde ett riktigt bra lopp senast på V75. Satt en bit bak då men spurtade vasst. Nu har han ett för honom bra springspår och mitt tips bygger på tidig ledning för att sen stanna där. Spets är guld värt på sommaren!

Chansspiken

V75-1

1 Fast Marke står perfekt till för spets han också. Kommer att bli klart mer streckad än Humble men tycker ändå att detta är mer en chansspik. Skulle han få bestämma lite så är vinstchansen stor här med.

Luringen

V75-7

8 M.T. Cherokee har fått ett uselt spår som vanligt. Men formen är helt på topp och skulle det klaffa denna gång går ingen säker. Ludde har lovat att sätta tempo på loppet med 3 Joel Cortina och detta kan passa M.T. perfekt. Se upp!

Lycka till!V75 tips Halmstad 4/7

Jackpot och open stretch på Halmstadtravet denna lördag. Rätt svårt att hitta spikar och udelningen kan skena iväg.
Tänk på att innersta spåren är guld värda och att harva ute i spåren sista varvet knappast funkar. Spets, rygg ledaren eller tredje inner hittas många vinnare! Kör vi!

Spiken

V75-5

4 King of Kings är min tokroliga spik denna lördag. Streckad på endast 11% just nu och det gör ju inget...hästen är stark och rejäl så distansen ska inte vara ett problem. Kan även öppna hyggligt trots ett svårt spår och kan därmed få ett lopp i främre träffen. Håll i hatten!

Luringen

V75-4

5 Vitesse Söndervang är ett kapabelt sto med en mycket skicklig kusk i detta lärlingslopp. Riktigt kvick bakom bilen och det är bara 1 Hook Broline som är snabbare första biten. Rygg ledaren eller tredje inner kan det bli och lite överpace på det så.... Se upp!

Tokskrällen

V75-2

1 Front räcker normalt sett inte till kapacitetsmässigt mot t.ex 2 Robin K men trav är ju trav... Rygg ledaren står skrivet i programmet här och med open stretch och en diskad Robin K så känns 1% rätt bra när mållinjen skärs!!

Lycka Till!

RSS 2.0