V75 Tips 21/6 Kalmar

Kalmar anordnar V75 traditionsenligt under midsommarhelgen. Ser lite klurigt ut på förhand och hög utdelning är nog att vänta. Speciellt när det ligger extra jackpotpengar i potten sen förra veckan.
Klassen på loppen skiftar lite men silverdivisionen är bland det bästa som körts och även guld håller hög klass.
Har en bra spik att bjuda på och även en luring från spets i ett annars vidöppet sprinterlopp. Häng på!

Spiken

V75-2

5 Galax Trot har höjt sig rejält det sista sen man plockat av honom framskorna. Här har han ett bra spetsläge och när värsta hoten fått spår 11 och 12 så gör det inte chansen mindre direkt...En skön spik att luta sig emot i en svår omgång.

Luringen

V75-5

1 Pretty Nova är ingen jättestjärna men på läge och form kan det bara ett roligt drag i ett öppet lopp.
Har bra chans på spets här och då ska hon köras där. Får hon sen bara maska bort ett par hundra meter så...
Rensar nog lite halvgott och är given på lappen!

Korsdraget

V75-6

11 Give To Get har ett uselt läge på kort distans men hästen duger mycket bra i klassen. gjorde ett mycket bra lopp senast efter lite vila och är knappast sämre nu. Med riktig överpace och rätta ryggar så kan det smälla till ordentligt!!

Lycka till!Galax Trot vinner igen på söndag?

V64 Tips Onsdag 3/6 Halmstad

V64 på Halmstad denna veckan istället för Solvalla. V64 flyttar ju ut till andra banor under några veckor på sommaren och det känns helt rätt. Lite småroliga lopp så här dagarna efter festen på valla och hoppas kunna bjuda på ett par heta drag. Häng med!

Spiken

V64-1

7 Golden Haro gör debut i regi Kolgjini. Hästen var mycket fin i senaste starten och är formen lika vass nu så finns alla chanser. Får spets eller rygg ledaren här på favoriten 3 Maximal Value och då ska det vara chans, open stretch finns ju som bekant på Halmstad...Enda som oroar är att han är lite väl ojän av sig. Men den djärve går ut hårt och spikar!!

Skrällen

V64-5

9 In April är en riktig speedkula som räcket långt i många stolopp när hon har form. Såg smällfin ut på Jägersro sist men blev fast till kort före mål. Varit struken efter det men när hon nu startar så tätt så antar jag att det inte var nåt större fel. Bra smygläge här och med lite tempo skräller hon till ett smaskigt odds här!

Tokrensaren

V64-4

7 Bordeaux Price är en högkapabel rackare som haft problem med fräschören stora delar av sitt travliv. Nu finns han hos Kari Lähdekorpi sen en tid och vad han kan göra med nyförvärv vet vi sen tidigare...Kanske ska köras snällt här då han inte startat på ett tag men vem vet, form för att vinna kanske redan finns. Streckad på 1 %  i skrivandes stund och det rensar ju lite smågott!!! =)

Lycka till!Golden Haro vinner imorgon?

RSS 2.0