V75 Lördag 30/5

Elitloppshelgen är här! Vilka lopp och vilket väder! Blir inte bättre än så här. Ska försöka hitta några vinnare också till lördagens V75a. Så häng med...

Spiken

V75-2

5 Chimall T.T. är en riktig kanon! Ni som inte redan vet det får se det på lördag. Vinner detta även om han får vandra utanför 1 Manhattan Sassy. Klart!

Spiken 2

V75-6

1 Bob Hope har dragit ett perfekt spår denna gång och känns som bästa hästen. Borde slippa en 07.5 öppning denna gång och då ska det vara spets och slut. Klart vettig spik!

Skrällen

V75-7

13 Superior As är en mycket kapabel häst med lite diffus form. Skulle favoriterna ha en dålig dag här kan mycket väl challe skrälla till i detta långlopp. Fart och styrka finns!!

Lycka till!

Dagens vinnare!

Har hittat en riktigt bra vinnare idag på Åby. I V65-3 kommer 3 Nobel Neo ut, en kanonfin häst med för lite pengar på sig. Börjar han sköta sig lite oftare framöver får vi se honom ofta i vinnarcirkeln! Får vi 5 ggr idag? Hoppas det!

Klar vinnare idag?

V64 Tips onsdag 27/5

Onsdagens V64 är ingen höjdare sportligt sett då det vankas storlopp till helgen. Men det ser lite intressant ut ändå och att det blir rätt bra utdelning är ingen jätte skräll. Hoppas kunna bjuda på nåt vettigt och mitt tips är att bara spela för V6 potten, den ger 2.5 ggr vid sex rätt, fem och fyra rätt ger så uselt alltid ändå!


Spiken

V64-3

2 Quassia Lascaux kommer ut igen och hon har imponerat stort det sista. Hon lägger riktigt mycket mark under sig och är inte svår att gilla, en riktig flygmaskin. Fått ett bra spår nu och med Tony Wallin i jollen vet man att hon får chansen i detta lärlingslopp. Toppchans!

Chansspiken

V64-5

I den femte avdelningen har 3 Sobel Alex äntligen fått ett vettigt läge igen. Spurtat mycket bra sista två starterna och formen känns på topp. Får han ett bra lopp denna gång tror jag han städar av dom och rensar lite lagom i kuponghögen!

Skrällen

V64-1

4 M.T. Calvados har riktig kanonform. Kan flytta på sig ordentligt från start och vill nog gärna ha spets eller rygg ledaren här. Var bara nos från att slå Bamse Gema (som nog blir favorit här) näst senast och blev fast sist med gott om kräm kvar. En rolig idè direkt i den första avdelningen!!

Lycka till!

Elitloppsvinnaren?

Min favorit till segern på söndag...

Hej på er!

Ny sida, nya ideèr och nya tips!

Har nu startat en ny sida sedan jag legat lågt med den gamla ett tag. Kommer att fortsätta med tips till V64 på onsdagar och V75 på lördagar men också försöka med att skriva lite om travet i allmänhet och även en del andra tips. Får se vad tiden räcker till....

Till helgen smäller det! Elitloppet på söndag och fantastiska V75 finaler på lördag. Hoppas vädret blir lika bra som loppen.

Återkommer imorgon med färska tips till V64!

Hej hej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0