V64 Tips Onsdag 3/6 Halmstad

V64 på Halmstad denna veckan istället för Solvalla. V64 flyttar ju ut till andra banor under några veckor på sommaren och det känns helt rätt. Lite småroliga lopp så här dagarna efter festen på valla och hoppas kunna bjuda på ett par heta drag. Häng med!

Spiken

V64-1

7 Golden Haro gör debut i regi Kolgjini. Hästen var mycket fin i senaste starten och är formen lika vass nu så finns alla chanser. Får spets eller rygg ledaren här på favoriten 3 Maximal Value och då ska det vara chans, open stretch finns ju som bekant på Halmstad...Enda som oroar är att han är lite väl ojän av sig. Men den djärve går ut hårt och spikar!!

Skrällen

V64-5

9 In April är en riktig speedkula som räcket långt i många stolopp när hon har form. Såg smällfin ut på Jägersro sist men blev fast till kort före mål. Varit struken efter det men när hon nu startar så tätt så antar jag att det inte var nåt större fel. Bra smygläge här och med lite tempo skräller hon till ett smaskigt odds här!

Tokrensaren

V64-4

7 Bordeaux Price är en högkapabel rackare som haft problem med fräschören stora delar av sitt travliv. Nu finns han hos Kari Lähdekorpi sen en tid och vad han kan göra med nyförvärv vet vi sen tidigare...Kanske ska köras snällt här då han inte startat på ett tag men vem vet, form för att vinna kanske redan finns. Streckad på 1 %  i skrivandes stund och det rensar ju lite smågott!!! =)

Lycka till!Golden Haro vinner imorgon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0