V64 Tips onsdag 27/5

Onsdagens V64 är ingen höjdare sportligt sett då det vankas storlopp till helgen. Men det ser lite intressant ut ändå och att det blir rätt bra utdelning är ingen jätte skräll. Hoppas kunna bjuda på nåt vettigt och mitt tips är att bara spela för V6 potten, den ger 2.5 ggr vid sex rätt, fem och fyra rätt ger så uselt alltid ändå!


Spiken

V64-3

2 Quassia Lascaux kommer ut igen och hon har imponerat stort det sista. Hon lägger riktigt mycket mark under sig och är inte svår att gilla, en riktig flygmaskin. Fått ett bra spår nu och med Tony Wallin i jollen vet man att hon får chansen i detta lärlingslopp. Toppchans!

Chansspiken

V64-5

I den femte avdelningen har 3 Sobel Alex äntligen fått ett vettigt läge igen. Spurtat mycket bra sista två starterna och formen känns på topp. Får han ett bra lopp denna gång tror jag han städar av dom och rensar lite lagom i kuponghögen!

Skrällen

V64-1

4 M.T. Calvados har riktig kanonform. Kan flytta på sig ordentligt från start och vill nog gärna ha spets eller rygg ledaren här. Var bara nos från att slå Bamse Gema (som nog blir favorit här) näst senast och blev fast sist med gott om kräm kvar. En rolig idè direkt i den första avdelningen!!

Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0